Descriere
Escalop Zingara
Intotdeauna proaspata, gatita cu ingrediente atent selectionate.
Chef Roberto va recomanda urmatoarea reteta:
Escalop Zingara este un preparat delicios, cu origini în bucătăria italiană. Acesta constă în felii subțiri de carne de porc, însoțite de un sos Zingara, care este o combinație savuroasă de roșii, ciuperci și sunca afumată. Iată cum poți pregăti Escalop Zingara:
Ingrediente:
- 500 g pulpa de porc (sau cotlet de porc)
- 200 g ciuperci champignon
- 100 g sunca (preferabil sunca Praga, ușor afumată)
- 1 ceapă
- 30 ml vin roșu sec
- 3 roșii din conservă (+3 linguri suc de pe ele)
- 1/2 linguriță cimbru uscat
- 1 foaie de dafin
- 1 linguriță boia dulce
- 1/4 linguriță boia iute
- 1/4 legătură de pătrunjel
- 1 cățel mare de usturoi
- 2 linguri făină albă
- 3 linguri ulei
- Sare și piper negru, după gust
Mod de preparare:
- Taie pulpa de porc perpendicular pe fibra în felii de aproximativ 1 cm grosime. Bate ușor feliile cu ciocanul de șnițele.
- Treci feliile prin făină și scutură excesul.
- Încinge uleiul într-o tigaie largă și prăjește carnea pe ambele părți până când devine ușor rumenită. Presară sare și piper în timpul prăjirii. Scoate carnea pe șervete de hârtie.
- În aceeași tigaie, prăjește sunca tăiată fâșii până când devine aurie. Scoate-o pe șervete de hârtie.
- Prăjește ciupercile curățate și tăiate felii până când se rumenesc ușor. Nu le inghesui în tigaie; dacă e necesar, prăjește-le în două ture. Presară sare și piper negru în timpul prăjirii. Scoate ciupercile alături de sunca.
- În aceeași tigaie, călește ceapa tocată foarte mărunt până când se înmoaie. Stinge ceapa cu vin și fierbe până când se evapora (aproximativ 30 de secunde).
- Adaugă roșiile (și sucul de pe ele) făcute piure în blender. Călește sosul de roșii încă 2-3 minute, până când scade puțin. Adaugă boiaua, cimbrul și foaia de dafin. Amestecă bine.
- Pune carnea în tigaie, în sosul de roșii. Acoperă cu 500 ml apă și condimentează cu sare după gust. Aduce la fierbere și apoi fierbe la foc mediu spre mic, cu capac, timp de 1 oră și 10 minute. Sosul va scădea și se va îngroșa ușor.
- După acest timp, carnea trebuie să fie foarte bine făcută, să se rupă ușor cu furculița. Dacă sosul scade prea repede, picurează puțină apă fierbinte.
- Adaugă ciupercile și sunca peste carne. Adaugă pătrunjelul tocat împreună cu usturoiul strivit. Lasă să mai fiarbă împreună 5 minute.
Escalop zingara
Restaurantul Pizzerie Ploiești,
Condus de Chef Roberto și Chef Lavinia, este un loc intim și confortabil, unde oamenii se pot bucura de o experiență culinară deosebită și o servire călduroasă1. Acesta este situat în sud, pe strada Depoului nr.1, Cod 100 335.
Restaurantul oferă o varietate de preparate, inclusiv burgeri, pizza și multe altele1. Burgerii sunt realizați manual, proaspeți la comandă, frământați pentru a păstra aroma pe pâine prăjită și se servesc cu murături și mărar cu usturoi și cartofi prăjiți1. Pizza este, de asemenea, un favorit al clienților.
Restaurantul oferă și un serviciu de livrare rapidă și în siguranță. Comenzile pot fi plasate online sau direct la numerele de telefon: 0724 582 650 / 073ROBERTO și comanda ta va ajunge la tine în scurt timp.
Clienții fideli devin parte din “familia” colectivului Roberto și vor beneficia de bonusuri de fidelizare. Meniul include rețete tradiționale originale, dar și reinterpretări ale bucătarilor noștri, atât românești cât și internaționale.
Deși restaurantul nu are propria parcare, în jurul locației există suficiente spații pentru autoturismul dv. Restaurantul este deschis de luni până duminică, între orele 10:00 – 19:30.
Restaurantul Roberto din Ploiești oferă o varietate de preparate delicioase, printre care se numără:
Pizza:
Făcută cu crusta semnată, Chef Roberto.
Burgeri:
Preparați manual, proaspeți la comandă. Sunt serviți cu murături de mărar cu usturoi și cartofi prăjiți By Chef Roberto!
Paste:
De la paste cu sos de roșii și busuioc, până la variante cu fructe de mare sau legume.
Grill:
Mușchi de vită marinat la tigaie, cotlet de porc la grătar sau frigărui de pui sau porc.
Preparate traditionale:
Escalop zingara
Sandwich-uri și Wraps:
Inclusiv Subs clasice și Sandwich-uri Club3.
Deserturi:
Suficient de mari pentru a fi împărțite, dar prea bune pentru a face asta.
Băuturi:
Bucurați-vă de limonadele, ceaiurile și băuturile răcoritoare făcute în casă.
De ce sa alegi restaurantul Roberto?
Clienții preferă restaurantul pizzerie Roberto din Ploiești pentru că oferă o experiență culinară de calitate, bazată pe preparate proaspete și gustoase, inspirate din bucătăria italiană si romaneasca traditionala.. Restaurantul are un meniu variat, care include pizza, paste, salate, deserturi, dar și burgeri personalizați și opțiuni de grill. Toate produsele sunt făcute cu ingrediente de cea mai bună calitate, iar aluatul de pizza este frământat manual, după o rețetă tradițională12
Restaurantul pizzerie Roberto are și un serviciu de livrare rapidă și sigură, care permite clienților să comande online sau telefonic, și să primească preparatele la ușa lor, fără a fi nevoie să se deplaseze. Comanda se poate plăti cu cardul sau cash, iar livrarea este gratuită pentru comenzile de peste 60 de lei13
Restaurantul pizzerie Roberto are și un ambient plăcut și confortabil, care invită la relaxare și socializare. Personalul este prietenos și atent la nevoile clienților, oferind un serviciu prompt și profesionist. Restaurantul are și o terasă intima, unde se poate savura o pizza în aer liber, în zilele frumoase de primăvară sau vară12
Restaurantul pizzerie Roberto este, așadar, o alegere excelentă pentru cei care își doresc să se bucure de preparate delicioase și sănătoase, într-un cadru agreabil și primitor. Restaurantul are și o pagină de Facebook, unde se pot vedea fotografii cu produsele lor, recenzii de la clienți și oferte speciale
Escalop zingara / Escalop zingara / Escalop zingara / Escalop zingara / Escalop zingara / Escalop zingara / Escalop zingara
Chef Roberto alaturi de Chef Lavinia va va intampina de fiecare data cu caldura, pasiune pentru gatit si o atmosfera familiala!
Va asteptam pe la noi!!!
Recenzii
Nu există recenzii până acum.